EMAIL
info@exinfect.eu

DIRECT CONTACT
+31 (0)85 06 044 05

KRACHT VAN WATER & ZUURSTOF
Voor het desinfecteren van oppervlakken
Milieuvriendelijk & zonder chemicaliën

Waterstofhypochloriet

Elektrisch geactiveerd water
Veel sterker dan chloor
Virus kan niet meer reproduceren

Waterstofperoxide

Sterk oxideermiddel
desinfectiemiddel
Breekt af tot water en zuurstof

Ozon

Ozon geactiveerd water
Zuurstof als sterk oxideermiddel
Restproduct = zuurstof

Zuurstof kan niet tegen eenzaamheid

De scheikunde leert dat één zuurstofatoom niet alleen wil/kan zijn. Het zal altijd andere atomen opzoeken om minimaal een paar te vormen. Vandaar dat de zuurstofmolecuul uit twee zuurstofatomen bestaat (O2). Deze reactieve eigenschap zorgt ervoor dat één losse zuurstofatoom altijd op zoek is naar een verbinding en in dit proces kan het zeer oxiderend zijn. Deze oxidatie heeft een vernietigend effect op celwanden en DNA van virussen en bacteriën. Het desinfecterend effect is vele malen sterker dan bijvoorbeeld alcohol en chloor. Wanneer correct toegepast, zijn desinfectiemiddelen die gebruik maken van deze principe volledig veilig; omdat er geen schadelijke afvalstoffen als bijproduct ontstaan.

Denk nieuw, Denk anders, Denk WATER

Water is de natuurlijke, neutrale en veilige reiniger. In plaats van chemische toevoegingen te gebruiken, is Exinfect van mening dat het beter is om de potentie van het water zelf ten volle te benutten. Door de juiste natuurlijke combinaties te maken wordt met water hogere desinfectiewaarden bereikt dan de gangbare chemische desinfectiemiddelen.

Doe mee!

Wilt u ook weten hoe u de ongekend krachtige desinfecterende natuurbronnen op een milieuvriendelijke manier kunt aanwenden? Exinfect is graag uw partner...